Je skúška AP Chem náročná?
Je skúška AP Chem náročná?

Video: Je skúška AP Chem náročná?

Video: Je skúška AP Chem náročná?
Video: RANKING ALL 39 AP Classes by Difficulty 2024, Smieť
Anonim

Jednoduchá pravda je taká AP ® Chémia je a ťažké triedu, ale ak viete, do čoho idete a podľa toho plánujete, je možné absolvovať AP ® Skúška z chémie s vysokým skóre.

Keď vezmeme do úvahy toto, je ťažké získať 5 na AP Chem?

Obyčajne berú len tí najhnanejší študenti AP Chemistry a stále neprechádzajú testom obzvlášť vysokou rýchlosťou. Môžeme sa tiež pozrieť na 5 sadzba za test. The 5 sadzba za AP Chemistry je 10,1 %. Len šesť ďalších AP testy majú nižšie 5 sadzby.

Tiež viete, čo je ťažšie AP bio alebo AP Chem? AP Veda AP Bio je mierne ťažšie ako APES, ale na prepise bude vyzerať silnejšie, ak plánujete absolvovať iba jednu vedu AP . Nemali by ste brať AP Chemistry bez predchádzajúceho úvodu Chem triedy, pretože tempo hodiny je príliš rýchle na to, aby absorbovalo všetky tieto informácie na prvýkrát.

Aká je v tomto smere najťažšia trieda AP?

História Spojených štátov, biológia, anglická literatúra, Calculus BC, fyzika C a chémia sú často pomenované ako najťažšie triedy AP a testy. Títo triedy majú rozsiahle učebné osnovy, náročné testy a koncepčne náročný materiál.

Je 4 na AP Chem dobrá?

Skóre 3, 4 , alebo 5 sa považuje za „úspešné“skóre v tabuľke AP ® Chémia Skúška. Kolégová rada opisuje 3 ako „kvalifikovaný“, 4 ako „dobre kvalifikovaný“a 5 ako „mimoriadne dobre kvalifikovaný“.

Odporúča: