Bolo dnes ráno v Riverside zemetrasenie?
Bolo dnes ráno v Riverside zemetrasenie?

Video: Bolo dnes ráno v Riverside zemetrasenie?

Video: Bolo dnes ráno v Riverside zemetrasenie?
Video: Взрыв с градом в Виннипеге! Сильный ветер повредил дома и выкорчевал деревья в Манитобе 2024, Apríl
Anonim

(FOX 11) - An zemetrasenie udrel piatok v Riverside County. U. S. Geological Survey (USGS) tvrdí zemetrasenie bola hlásená o 11:40 asi deväť míľ severovýchodne od Anzy v Kalifornii. Bol zaznamenaný v hĺbke asi 6,3 míle. Tam neboli bezprostredne hlásené žiadne škody.

Tiež bolo práve teraz v Riverside zemetrasenie?

Najväčší zemetrasenie v Riverside : dnes: 1.8 v Aguanga, Kalifornia, Spojené štáty americké. tento týždeň: 3.9 v Barstow, Kalifornia, Spojené štáty americké. tento mesiac: 4.6 v Barstow, Kalifornia, Spojené štáty americké. tento rok: 7,1 v Ridgecrest, Kalifornia, Spojené štáty americké.

Po druhé, došlo len k zemetraseniu vo vnútrozemskej ríši? Otras bol nahlásený len po 13:20 hod. The zemetrasenie bolo cítiť po celú dobu Vnútrozemská ríša , Wildomar, Menifee, Temecula a až do Los Angeles, Aliso Viejo a Fallbrook v okrese San Diego. V dôsledku dnešného dňa neboli hlásené žiadne zranenia zemetrasenie.

Čo sa týka tohto, kedy bolo posledné zemetrasenie v Riverside CA?

Autor: Whitney Irick • Zverejnené 10. septembra 2019 • Aktualizované 10. septembra 2019 o 16:21. magnitúda 4,0 zemetrasenie šokovať Riverside County v utorok popoludní podľa americkej geologickej služby U. S. K otrasom došlo o 13:20, asi jednu míľu východne od oblasti Wildomar a štyri míle severozápadne od Murriety.

Bolo včera v noci v Kalifornii zemetrasenie?

Predbežná magnitúda 3,9 zemetrasenie udrel neďaleko Morgan Hill v stredu neskoro večer noc , podľa United States Geological Survey. The zemetrasenie hit o 23:16 hod. asi 6 míľ severovýchodne od Morgan Hill, uviedol USGS.

Odporúča: