Čo si všimla Temple na svojej prvej ceste do výkrmne a bitúnku?
Čo si všimla Temple na svojej prvej ceste do výkrmne a bitúnku?

Video: Čo si všimla Temple na svojej prvej ceste do výkrmne a bitúnku?

Video: Čo si všimla Temple na svojej prvej ceste do výkrmne a bitúnku?
Video: Святая Земля | Паломничество по святым местам 2024, Smieť
Anonim

Chrám pozoruje 50 – 52 tisíc hovädzích kráv a tiež si všimne, že niektoré kravy sú hlasnejšie ako ostatné na jej prvý výlet do výkrmne a bitúnku . Myslím si, že chrám znamená, že ak je dobrý dobytok, potom bude dobrý aj biznis, keď povie: „Verím, že to, čo je dobré pre dobytok, je dobré aj pre obchod.

Čo tým má Temple na mysli, keď hovorí, že verím, že to, čo je dobré pre dobytok, je dobré pre obchod?

Chrám znamená že ak kravy sú rešpektovali a zaobchádzali s nimi dobre by ľahšie zvládnuť ktoré by zlepšiť proces pre všetkých zúčastnených.

Okrem toho, čo bolo Templeovi diagnostikované vo veku 4 rokov? Súhrn. Narodil sa 29. augusta 1947 v Bostone, Massachusetts, Chrám Grandin bol diagnostikovaná s autizmom ako dieťa a pokračoval v práci v psychológii a vede o zvieratách. Stala sa vedúcou advokátkou pre autistických komunít a tiež napísal knihy a poskytoval konzultácie o humánnom zaobchádzaní so zvieratami

Prečo teda dobytok sleduje krivky?

Ako zvieratá obchádzajú krivka , myslia si, že oni sú vrátiť sa tam, odkiaľ prišli. Zvieratá môcť nevidieť ľudí a iné pohybujúce sa predmety na konci žľabu. Využíva prirodzené krúživé správanie dobytka a ovce.

Aké zariadenie použila Temple, aby sa upokojila?

stláčací stroj

Odporúča: