Čo je elektrónové API?
Čo je elektrónové API?

Video: Čo je elektrónové API?

Video: Čo je elektrónové API?
Video: JJ's Birthday Surprise Song | CoComelon Nursery Rhymes & Kids Songs 2024, Smieť
Anonim

Electron JS využíva webové technológie ako jednoduchý HTML, CSS a JavaScript. Nevyžaduje natívne zručnosti, pokiaľ nechcete robiť niečo pokročilé. Môže byť navrhnutý pre jeden prehliadač. Jeho súborový systém patrí pod Node.js API a funguje na Linuxe, Mac OS X, Windows.

Ďalej, čo je elektrónový proces?

Main a Renderer Procesy In Electron , proces ktorý spúšťa balík. Hlavný skript json sa nazýva hlavný proces . Od r Electron používa prehliadač Chromium na zobrazovanie webových stránok, proces používa sa aj architektúra. Každá webová stránka v Electron beží vo svojom proces , ktorý sa nazýva renderer proces.

Podobne, čo je aplikácia elektrónov? Electron je rámec pre vytváranie natívnych aplikácie s webovými technológiami ako JavaScript, HTML a CSS. Stará sa o tvrdé časti, takže sa môžete sústrediť na svoje jadro aplikácie.

Po druhé, čo je elektrónový kód?

Electron (predtým známy ako Atom Shell) je open-source framework vyvinutý a spravovaný GitHubom. Electron umožňuje vývoj desktopových GUI aplikácií pomocou webových technológií: Kombinuje vykresľovacie jadro Chromium a runtime Node.js.

Je elektrón renderer?

“ Electron “je hlavný proces, jeden “ Electron Pomocník“je proces GPU a druhý „ Electron Pomocníci“sú renderer procesy.

Odporúča: