Je Nernstova rovnica na skúške z chémie AP?
Je Nernstova rovnica na skúške z chémie AP?

Video: Je Nernstova rovnica na skúške z chémie AP?

Video: Je Nernstova rovnica na skúške z chémie AP?
Video: KALKULAČKA na PRIJÍMAČKY - Aká je NAJVHODNEJŠIA? 2024, Smieť
Anonim

The Nernstova rovnica poskytuje mechanizmus na vytvorenie spojenia. Od roku 1996, AP vyšetrenie dal toto rovnica v časti "Oxidácia-Redukcia; Elektrochémia" poskytnutých tabuliek. Je zrejmé, že použitie Nernstova rovnica svojimi mnohými parametrami poskytuje veľa príležitostí na chyby študentov.

Otázkou tiež je, je Arrheniova rovnica na skúške AP Chem?

Arrheniova rovnica sú nad rámec tohto kurzu a AP skúška . Koncepčné aspekty Arrheniova rovnica a interpretácia grafov je súčasťou kurzu. Zahrnutie algoritmických výpočtov sa však nepovažovalo za najlepší spôsob, ako prehĺbiť pochopenie veľkých myšlienok.

Tiež viete, je jadrová chémia na AP skúške? Nie jadrová chémia na skúška.

Tiež vedieť, potrebujete si zapamätať chémiu periodickej tabuľky AP?

The Periodická tabuľka (S. 1) uvedené na AP skúška robí NIE mať prvok mená vypísané, používajú sa iba symboly. preto ty musíš poznať ich mená, aby ste ich mohli používať periodická tabuľka efektívne.

Čo je Nernstova rovnica v chémii?

V elektrochémii, Nernstova rovnica je rovnica ktorý súvisí s redukčným potenciálom elektrochemikálie reakciu (polbunka alebo celá bunka reakciu ) na štandardný elektródový potenciál, teplotu a aktivity (často aproximované koncentráciami). chemický druhy podliehajúce redukcii a oxidácii

Odporúča: