Čo je násobok zlomku?
Čo je násobok zlomku?

Video: Čo je násobok zlomku?

Video: Čo je násobok zlomku?
Video: Nejmenší společný jmenovatel zlomků | Zlomky | Matematika | Khan Academy 2024, Smieť
Anonim

Násobok zlomku , je rovnaký ako počet času, ktorý môžete pridať sám, čo je definícia násobenia ako. opakované pridávanie. Viacnásobné 2 z 8 alebo 2 krát 8e = 8 + 8 = 8 X 2 = 16.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je násobok jednotkového zlomku?

ako súčin celého čísla a a jednotkový zlomok . Súčin čísla a počítacieho čísla je a viacnásobný čísla. Môžeš nájsť násobky jednotkových zlomkov.

Tiež viete, čo je násobok v matematike? Viacnásobné čísla definovaného Keď ste sa na gymnáziu učili tabuľky časov, učili ste sa násobky . Napríklad 2, 4, 6, 8 a 10 sú násobky z 2. Aby ste získali tieto čísla, vynásobte 2 číslami 1, 2, 3, 4 a 5, čo sú celé čísla. A viacnásobný čísla je číslo vynásobené celým číslom.

Tiež, čo je faktor a násobok?

A viacnásobný je číslo, ktoré možno bezo zvyšku deliť iným číslom určitý počet krát. A faktor je jedno z dvoch alebo viacerých čísel, ktoré delia dané číslo bezo zvyšku.

Čo je násobok zlomku 4 5?

+165. kvargli6h a 165 ďalších sa naučilo z tejto odpovede. Ak teda predpokladáme, že koniec zlomok sa musí rovnať originálu zlomok potom to vynásobíme 1 alebo x/x, kde x=x. tak 4/5 krát 2/2 = 8/10. 4/5 krát 3/3 = 12/15.

Odporúča: