Čo znamená astro veda?
Čo znamená astro veda?

Video: Čo znamená astro veda?

Video: Čo znamená astro veda?
Video: 25 ноября не делайте это, чтобы не подхватить порчу. Самый страшный грех в день Иоанна Милостивого 2024, Marec
Anonim

1. Ktorýkoľvek z viacerých vedecký disciplíny, ako napríklad exobiológia, ktoré študujú javy vyskytujúce sa v hornej atmosfére, vo vesmíre alebo na nebeských telesách iných ako Zem. 2. Disciplína súvisiaca alebo zaoberajúca sa problémami vesmírneho letu. vesmírny vedec n.

Jednoducho, aká je definícia predpony Astro?

astro - PÔVOD SLOVA. kombinujúca forma s význam „týkajúci sa hviezd alebo nebeských telies alebo aktivít, ako sú vesmírne lety, odohrávajúce sa mimo zemskej atmosféry“, používané pri tvorbe zložených slov:astronautika; astrofotografiu.

Podobne, aké je iné slovo pre Astro? podstatná umelá výskumná družica bez posádky. zálohová základňa. astro stanica. kozmický odrazový mostík. ostrovná základňa.

Čo teda doslova znamená slovo astronómia v starej gréčtine?

Angličtina slovo „hviezda“pochádza z Starý Anglická steorra. Starší Grécke slovo for starwas ástron, z ktorého dostaneme slovo “ astronómia “, ktorý doslova znamená do definovať zákony, ktoré riadia hviezdy. ( Astronómia bol pôvodne zameraný na zisťovanie pohybov rôznych objektov na nočnej oblohe.)

Čo je to veda?

Veda je náuka o prírode a správaní sa prírodných vecí a vedomosti, ktoré o nich získavame. A veda je konkrétna vetva veda ako je asfyzika, chémia alebo biológia.

Odporúča: