Ako nabíjate nástroje Red Matter v Tekkite?
Ako nabíjate nástroje Red Matter v Tekkite?

Video: Ako nabíjate nástroje Red Matter v Tekkite?

Video: Ako nabíjate nástroje Red Matter v Tekkite?
Video: 🟡 POCO X5 PRO - САМЫЙ ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР и ТЕСТЫ 2024, Apríl
Anonim

The Krompáč Red Matter môže byť spoplatnené trikrát pomocou tlačidla „V“. Nabíjanie zvyšuje rýchlosť lámania. Na vybitie krompáč , podržte 'SHIFT' a stlačte 'V'.

Keď vezmeme do úvahy toto, ako nabijete meč z červenej hmoty?

The Meč červenej hmoty má základné poškodenie 7 sŕdc a má jeden špeciálny efekt, ktorý je možné aktivovať, keď spoplatnené stlačením „V“: Jednoducho kliknite pravým tlačidlom myši Meč červenej hmoty alebo stlačte kláves R. To umožňuje prelomenie oblasti účinku, čo spôsobí poškodenie všetkých mobov v okolí.

Tiež viete, ako nabíjate hviezdu Klein? Klein Stars môže byť spoplatnené z transmutačnej tablety umiestnením vľavo, pridaním akejkoľvek formy hmoty alebo paliva na vytvorenie EMC a následným odstránením Hviezda z mriežky. Ak tak urobíte, na stole zostane 0 EMC a ekvivalentné množstvo EMC v ňom Klein Star.

ako sa robí červená hmota?

Červená hmota má hodnotu EMC 466, 944 (v SMP). Umiestnenie Červená hmota ako cieľ v kondenzátore a potom dodanie aspoň 466, 944 EMC do kondenzátora vytvorí jeden Červená hmota.

Ako nabíjate nástroje Red Matter?

The Krompáč Red Matter môže byť spoplatnené trikrát pomocou klávesu „V“. Jeho nabitie zvyšuje rýchlosť lámania. Na vybitie krompáč , podržte 'SHIFT' a stlačte 'V'.

Odporúča: