Aký drôt používate na podzemie?
Aký drôt používate na podzemie?

Video: Aký drôt používate na podzemie?

Video: Aký drôt používate na podzemie?
Video: Сюжетный режим Super Mario Maker 2 — ПОЛНОЕ ПРОХОЖДЕНИЕ ИГРЫ 2024, Apríl
Anonim

Typy káblov na priame pochovávanie

Najbežnejšie typy priameho pochovávania použitý kábel v rezidenčných projektoch sú pod zemou služobný vchod ( POUŽÍVAŤ ) a pod zemou podávač (UF). Typ POUŽÍVAJTE kábel je zvyčajne čierna a je najčastejšie použité pre zakopané vedenia, ktoré privádzajú energiu z transformátora siete do jednotlivých domov.

Podobne, aký druh drôtu používate na vedenie?

Zapojenie používané s Vedenie Najčastejšie typ kábla používaná v domácej elektroinštalácii je nekovová (NM), alebo Romex, kábel . Kým NM kábel dá sa spustiť dovnútra vedenie , to sa robí málokedy. Typy drôt najčastejšie inštalované vo vnútri vedenie sú THHN a THWN.

Okrem vyššie uvedeného, čo je podzemný drôt? An podzemný kábel je a kábel ktorý je pochovaný pod zemou. Rozvádzajú elektrickú energiu alebo telekomunikácie. Takéto káblov sú alternatívou k réžii káblov , ktoré sú niekoľko metrov nad zemou. Nad hlavou káblov sú často nahradené podzemné káble.

Podľa toho, aký hlboký podzemný drôt potrebujem?

Národný Elektrické Kód (NEC) nastavuje požadovaný pohreb hĺbka z Elektrický drôt v pevnom nekovovom potrubí, ako je PVC, na 18 palcov. Kábel v akomkoľvek potrubí, vrátane PVC, tj pochovaný pri tomto hĺbka nehrozí jej odrezanie alebo narušenie bežným kopaním.

Potrebujete vedenie pre podzemné vedenie?

Pri 24 palcoch môžeš pochovať pod zemou podávač kábel s použitím PVC vedenie do 18 palcov pod zemou len tam, kde je drôt príde. Závisí to aj od typu pôdy – ak je piesčitá a ľahko sa kopá, ušetríte peniaze kopaním do hĺbky ( vy nebude potrebu použiť kov vedenie ).

Odporúča: