Ako zistíte produkt a sumu?
Ako zistíte produkt a sumu?

Video: Ako zistíte produkt a sumu?

Video: Ako zistíte produkt a sumu?
Video: ПРОСТОЕ БЛЮДО‼ ПОДОЙДЁТ К МЯСУ РЫБЕ. ХРЕНОВИНА. КОМЕДИЯ 2024, Smieť
Anonim

Ak vás požiadajú o vypracovanie produktu dvoch alebo viacerých čísel, potom musíte čísla vynásobiť. Ak budete požiadaní, aby ste našli súčet dvoch alebo viacerých čísel, potom musíte čísla sčítať.

Tiež sa pýtali, aký je súčin súčtu a rozdielu?

Súčin súčtu a rozdielu dvoch dvojčlenov. Uvádza sa ako: The produktu binomického súčet a rozdiel sa rovná druhej mocnine prvého termínu mínus druhá mocnina druhého termínu. Spracované príklady na súčin súčtu a rozdielu z dvoch binomických jednotiek: 1.

Možno sa tiež opýtať, aký je vzorec súčtu produktu? The súčet - vzor produktu Ak je polynóm v tvare x 2 + b x + c x^2+bx+c x2+bx+cx, na druhú, plus, b, x, plus, c a existujú faktory c, ktorých súčet tvorí b.

Čo v tejto súvislosti znamená súčin súčtu?

Matematika. Pýtaš sa dobre. V matematike, keď používame slovo „ súčet ,“my priemerný pridajte čísla. Keď použijeme slovo " produktu ,“my priemerný vynásobte čísla. Takže " súčet z Produkty " znamená chceme pridať ( súčet ) výsledky násobenia čísel ( Produkty ).

Čo je produktom?

The produkt z dve čísla je výsledok, ktorý dostanete, keď ich vynásobíte. Takže 12 je produkt z 3 a 4, 20 je produkt z 4 a 5 a tak ďalej.

Odporúča: