Ako používate merač živín bluelab Paluncheon?
Ako používate merač živín bluelab Paluncheon?

Video: Ako používate merač živín bluelab Paluncheon?

Video: Ako používate merač živín bluelab Paluncheon?
Video: Garmin Edge 540 vs 840 vs 1040 vs Explore 2 2024, Apríl
Anonim

To je jednoduché, ak vy použite obušok Bluelab meter živín do vziať čítanie vášho roztoku, jednoducho vložte hlavu sondy do roztoku na 1-2 minúty, aby ste dosiahli rovnakú teplotu živina . Odčítanie je indikované blikajúcimi svetlami.

Okrem toho, ako môžem vyčistiť obušok bluelab?

Pre Obušok Bluelab ® Meter (V2): Otočte kryt o 90 stupňov a potom kryt odstráňte. Pre všetkých Bluelab Sondy vodivosti/teploty a Obušok Bluelab ® Meter (V1): Zahrejte plášť v ruke na niekoľko sekúnd, aby ste si ho pomohli odstrániť. Uchopte telo a stiahnite plášť. Čistý čelo vodivosti sondy.

Navyše, ako čítate obušku bluelab? Je to jednoduché, ak použijete Obušok Bluelab merač živín odoberať a čítanie vášho roztoku, jednoducho vložte hlavicu sondy do roztoku na 1-2 minúty, aby ste dosiahli rovnakú teplotu vašej živiny. The čítanie je indikovaná blikajúcimi svetlami.

Otázkou tiež je, čo meria PPM meter?

Časti na milión meranie sa bežne používa na opis koncentrácie niečoho vo vode alebo pôde. TDS metrov daj hodnoty ako ppm (časti na milión). V metrickom systéme, ppm je ľahké zistiť, pretože namerané hodnoty sa rovnajú 1 gramu na 1 000 litrov vody alebo 1 miligramu na 1 liter vody.

Čo znamená cF v hydropónii?

Faktor vodivosti

Odporúča: