Môže čínsky vždyzelený rásť vonku?
Môže čínsky vždyzelený rásť vonku?

Video: Môže čínsky vždyzelený rásť vonku?

Video: Môže čínsky vždyzelený rásť vonku?
Video: ЧТО ТВОРИТ АПЕЛЬСИН! РЕАЛЬНАЯ ПОЛЬЗА И ВРЕД АПЕЛЬСИНА 2024, Smieť
Anonim

Pre vonkajšie rastliny, rásť, pestovať v dobre priepustnej a stredne úrodnej pôde obohatenej o humus. Čínske evergreeny (Aglaonema vittata) sú citlivé na problémy s hmyzom a patogénmi.

Potrebujú teda čínske evergreeny slnečné svetlo?

Rastúce Čínske evergreeny (Aglaonema) je ľahké. Čínsky evergreen rastlinám sa darí v stredných až slabých svetelných podmienkach alebo nepriamo slnečné svetlo . Kamkoľvek ho v domácnosti umiestnite, mali by ste urobiť uistite sa, že rastlina dostane teplé teploty a trochu vlhké podmienky.

Po druhé, kvitne vždyzelená čínska? Čínsky evergreen Rastlina. The Čínsky evergreen je všeobecný názov používaný pre kolekciu rastlín z rodu Aglaonema - ktoré veľmi dobre znášajú slabé svetelné podmienky. Aglaonemas bude produkovať kvety (nie sú príliš nápadné), ale pestujú sa predovšetkým pre atraktívne kožovité listy.

Jednoducho, môžete pestovať aglaoném vonku?

AGLAONEMA . Pestované pre ich vysoko okrasné listy sú tieto tropické rastliny ako stvorené pre slabé osvetlenie. Vo väčšine oblastí sú dospelý prísne v interiéri. Na tropickom juhu, aglaonemas môže byť použitý vonku v tienistých výsadbách.

Čo je zlé na mojom čínskom evergreene?

Čínsky evergreen Tipy na starostlivosť Najbežnejšie sú: príliš suché, príliš vlhké alebo napadnutie škodcami. Ak spodné listy občas žltnú, nemusíte sa obávať, pretože ide o normálny rastový zvyk tejto rastliny. Malé hnedé končeky sú len reakciou na suchý vzduch v našich domácnostiach.

Odporúča: