Čo to znamená, keď je niekto katalyzátorom?
Čo to znamená, keď je niekto katalyzátorom?

Video: Čo to znamená, keď je niekto katalyzátorom?

Video: Čo to znamená, keď je niekto katalyzátorom?
Video: Ako byť otvorený a konštruktívny, keď s niekým zásadne nesúhlasíme | Ján Markoš | TEDxBratislava 2024, Smieť
Anonim

A katalyzátor je udalosť resp osoba spôsobenie zmeny. Podstatné meno katalyzátor je niečo resp niekto ktorý spôsobuje zmenu a je odvodený z gréckeho slova katalύein, význam "rozpustiť sa." Môže to byť trochu obyčajné, ako keď sa presťahovali do teplejšieho podnebia katalyzátor na krátky, športový účes.

Čo je teda katalyzátor jednoduchými slovami?

A katalyzátor je látka, ktorá urýchľuje chemickú reakciu, ale nie je reakciou spotrebovaná; teda a katalyzátor sa môže získať chemicky nezmenený na konci reakcie, ktorý sa použil na urýchlenie alebo katalýzu.

Niekto sa môže tiež opýtať, aké je iné slovo pre katalyzátor? Synonymá a Blízko Synonymá pre katalyzátor . katalyzátor, palivo, iskra.

čo znamená katalyzátor zmeny?

A katalyzátor je niečo, čo sa zúčastňuje interakcie, ale interakciou sa nespotrebuje ani nerozloží. Takže a katalyzátorom zmeny je niečo alebo niekto, kto tvorí zmeniť ale nie je tým poškodený. 3,5 tisíc zobrazení.

Ako používate slovo katalyzátor?

Príklady katalyzátor vo vete Bombový útok bol katalyzátor na vojnu. Bola hrdá na to, že je a katalyzátor na reformu vlády. Tieto príklady viet sa vyberajú automaticky z rôznych zdrojov online správ, aby odrážali aktuálne informácie používanie slova ' katalyzátor.

Odporúča: