Čo je to opakovací pipetor?
Čo je to opakovací pipetor?

Video: Čo je to opakovací pipetor?

Video: Čo je to opakovací pipetor?
Video: Маленький лисенок вышел к людям за помощью 2024, Smieť
Anonim

Opakovacie pipety sú presným a presným nástrojom používaným na dávkovanie tekutín v laboratóriu. Ich ergonomický dizajn pipety výrazne znižuje riziko opakujúce sa pohybové poranenia.

Tiež sa pýtate, čo je to opakovacia pipeta?

Opakovacia pipeta / Pipetový opakovač . Opakovacie pipety / pipeta opakovače umožňujú používateľom dávkovať presné objemy kvapaliny v sérii bez potreby nasávania medzi jednotlivými krokmi.

Podobne, čo je elektronická pipeta? Elektronické pipety sú skvelou ergonomickou alternatívou k manuálu pipety a sú efektívnym spôsobom, ako zvýšiť priepustnosť vzoriek bez robota. Ako manuálna pipety , elektronické pipety sú dostupné v mnohých formách vrátane jednokanálového alebo viackanálového, 96-jamkového alebo 364-jamkového.

Tiež sa pýtate, ako funguje automatická pipeta?

An automatizované pipetovanie systém získava objem kvapaliny zo zdroja vytvorením nasávania alebo aspirácie a dávkovaním tejto kvapaliny cez cieľovú nádobu. To sa dosiahne pomocou pipetovanie hlava nainštalovaná v systéme.

Čo je to viackanálová pipeta?

A viackanálový pipetor, niekedy nazývaný a viackanálová pipeta alebo opakovaný pipetor, sa používa vo výskumných a laboratórnych aplikáciách na plnenie viacjamkových mikroplatničiek tekutým roztokom. Pipetujte hroty sa používajú na zachytenie prenášanej kvapaliny.