Obsah:

Ako znova nájdem psie mäso?
Ako znova nájdem psie mäso?

Video: Ako znova nájdem psie mäso?

Video: Ako znova nájdem psie mäso?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Obnovte stratené psie mäso alebo iného spoločníka

  1. Otvorte konzolu zadaním Tilde (~)
  2. Napíšte „prid 0001d162“
  3. Stlačte Return/Enter.
  4. Napíšte „prehrávač moveto“
  5. Stlačte Return/Enter.
  6. Hit Tilde (~) znova na zatvorenie konzoly.
  7. Psie mäso vystrelí k vám, ako keby bol magicky privolaný, a bude vedľa vás!

Navyše, ako nájdete psie mäso, ak ho stratíte vo Fallout 4?

Aby teda Nájsť a stratil Dogmeat , nezamierte do nominálneho domova Sanctuary Hills alebo do vchodu do Vault 111- vy budem musieť ísť kam vy sa prvýkrát stretli ho – zamierte namiesto toho k čerpacej stanici Red Rocket, juhovýchodne od Sanctuary Hills, na ceste medzi ním a Concordom. Keď ty dostať sa tam, túlať sa.

ako opustím dogmeat Fallout 4? Môžete s ním komunikovať (stlačiť tlačidlo hovoru) a povedať mu, aby zostal. Môžete mu tiež povedať, aby šiel do a pes dom, ak nejaký existuje (alebo mu ho postavte, ak nie, hoci nejaký v Sanctuary je). Toto ho k tomu privedie zastaviť sledovať vás až do ďalšej rýchlej cesty.

Potom môže pes Fallout 4 zomrieť?

Zdá sa však, že Bethesda konečne počula naše úzkostné kvílenie nad naším strateným psím spoločníkom, keďže štúdio prostredníctvom Twitteru prezradilo, že Psie mäso z Fallout 4 môže nie je zabitý. Od Todda Howarda @BethesdaStudios: Psie mäso nemôže zomrieť # Fallout4 #BE3,“tweetovala Bethesda Softworks dnes večer.

Kam ide psie mäso, keď ho pošlete do svätyne?

Kľúč k nájdeniu Psie mäso vo Falloute 4 Svätyňa je hľadať červené búdy pre psov, ktoré sa nachádzajú na mnohých dvoroch. Takmer vždy bude v blízkosti jedného z nich, či už bude visieť vo vnútri alebo sa potuluje v blízkosti.

Odporúča: