Koľko jednotiek je v AP Calculus AB?
Koľko jednotiek je v AP Calculus AB?

Video: Koľko jednotiek je v AP Calculus AB?

Video: Koľko jednotiek je v AP Calculus AB?
Video: Area under rate function gives the net change | AP Calculus AB | Khan Academy 2024, Smieť
Anonim

The AP Calculus AB rámec je organizovaný do ôsmich bežne vyučovaných Jednotky štúdia, ktoré poskytujú jednu možnú sekvenciu kurzu. Ako vždy máte možnosť usporiadať obsah kurzu tak, ako chcete.

Podobne sa môžete opýtať, čo je zahrnuté v AP Calculus AB?

Kryty AP Calculus AB limity, derivácie a integrály. Kryty AP Calculus BC všetky AP Calculus AB témy plus ďalšie témy (vrátane ďalších integračných techník, ako je integrácia podľa častí, Taylorov rad, parametrické rovnice, funkcie polárnych súradníc a interpolácie kriviek).

Navyše, je AP Calculus AB ťažší ako AP štatistika? AP štatistiky je podľa štandardov väčšiny ľudí o niečo jednoduchší, ale stále je to AP trieda. Ak sa neštudujete v odbore STEM alebo sa nehlásite na najkonkurencieschopnejšie vysoké školy v krajine, nebude vám vyčítané, že ste AP štatistiky namiesto AP Calculus.

Okrem toho, aký ťažký je AP Calculus AB?

AP Calculus AB pokrýva diferenciál kalkul jednej premennej (v podstate prvý semester BC sa natiahol na celý rok). Ako študent v podobnej situácii som si vybral BC. Je to určite náročná trieda, ale dá sa úplne zvládnuť. Dokonca aj keď ste priemerný v matematike, stále môžete robiť dobre v BC.

Čo znamená Calculus AB?

AP calc AB je prvá a druhá etapa kalkul . AP Calc BC je druhá a tretia etapa Calc . Vezmi si Ab potom BC, alebo ak neberieš BC berieš Calc 2 na vysokej škole.

Odporúča: