Čo je automatizácia v klinickej biochémii?
Čo je automatizácia v klinickej biochémii?

Video: Čo je automatizácia v klinickej biochémii?

Video: Čo je automatizácia v klinickej biochémii?
Video: 🔴 RDD webinar: how to raise awareness among healthcare providers? 2024, Smieť
Anonim

automatizácia je použitie rôznych riadiacich systémov pre obsluhu zariadení a iných aplikácií s minimálnym zásahom človeka. Použitie automatizácia v klinickej praxi laboratórium umožňuje vykonávať množstvo testov analytickými prístrojmi s minimálnym využitím analytika.

Okrem toho, ako automatizácia ovplyvňuje klinické laboratórium?

automatizácia je novodobým trendom klinických laboratórií s pozitívnym vplyvom na úroveň služieb pre pacientov a na bezpečnosť personálu, ako ukazujú rôzne štúdie. V skutočnosti umožňuje štandardizáciu procesov, čo zase znižuje frekvenciu odľahlých hodnôt a chýb.

Okrem toho, čo je analyzátor klinickej chémie? Chemické analyzátory sú lekárske laboratórne prístroje používané na výpočet koncentrácie určitých látok vo vzorkách séra, plazmy, moču a/alebo iných telesných tekutín. Látky analyzované týmito prístrojmi zahŕňajú určité metabolity, elektrolyty, proteíny a/alebo lieky.

Vzhľadom na to, ako funguje automatický analyzátor?

Zatiaľ čo Skeggs AutoAnalyzer využíva segmentáciu vzduchu na oddelenie prúdiaceho prúdu do mnohých samostatných segmentov na vytvorenie dlhého sledu jednotlivých vzoriek pohybujúcich sa prietokovým kanálom, systémy FIA oddeľujú každú vzorku od nasledujúcej vzorky pomocou nosného činidla.

Čo je to poloautomatický analyzátor?

Semi - Auto Biochémia Analyzátor . Rs 1 Lakh / jednotka Získajte najnovšiu cenu. Toto je kompaktné, jednoduché a spoľahlivé semi - automatizované biochémia analyzátor schopný vykonávať testy na vzorke plnej krvi, séra, plazmy, cerebrospinálnej tekutiny a moču.

Odporúča: