Je Cos to isté ako SEC?
Je Cos to isté ako SEC?

Video: Je Cos to isté ako SEC?

Video: Je Cos to isté ako SEC?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Smieť
Anonim

Sekant, kosekans a kotangens, takmer vždy sa píše ako sek , cosec a cot sú trigonometrické funkcie ako hriech, cos a opálenie. Poznámka, sek x nie je rovnaký ako cos -1x (niekedy písané ako arccos x). Pamätajte, že nemôžete deliť nulou, a preto sú tieto definície platné len vtedy, keď menovatelia nie sú nula.

Čo sa tu rovná SEC?

Secant ( sek ) - Trigonometrická funkcia V pravouhlom trojuholníku je sekanta uhla je dĺžka prepony delená dĺžkou priľahlej strany. Vo vzorci sa skráti len na „ sek '.

Okrem vyššie uvedeného, je inverzný sekans rovný kosínusu? 6 Odpovede. To je problém zápisu a pravdepodobne nedostatok definícií. Definujeme sek x ako multiplikatív inverzný z cos x, inými slovami, pevné a∈R, sek a je číslo také, že sek a cos a=1. Teraz je arccosx trochu iná vec: je to inverzný funkcia cos X.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako súvisí Secant s kosínusom?

Vieme, že sekanta je recipročným kosínus . Od r kosínus je pomer susednej prepony a prepony, sekanta je pomer prepony k susednej.

Čo je CSC SEC a detská postieľka?

csc znamená kosekant, sek znamená secant a detská postieľka znamená kotangens. Sú to recipročné funkcie sínusu, kosínusu a dotyčnice v tomto poradí.

Odporúča: