Ako nastavíte mesačný ciferník na starých hodinách?
Ako nastavíte mesačný ciferník na starých hodinách?

Video: Ako nastavíte mesačný ciferník na starých hodinách?

Video: Ako nastavíte mesačný ciferník na starých hodinách?
Video: How to Set the Moon Phase on a Watch | Crown & caliber 2024, Apríl
Anonim

Ak máte a Hodiny starého otca s mesačná fáza , postupujte podľa týchto pokynov. Komu nastaviť mesačný ciferník , jemne zatlačte prstami na prednú časť mesačný ciferník . Otočte mesačný ciferník V smere hodinových ručičiek až do mesiac je priamo pod číslom 15 na vytočiť.

Vzhľadom na to, ako nastavíte fázu mesiaca na hodinách Howarda Millera?

NASTAVENIE MESIAC DIAL Spočítajte počet dní po poslednom zaplnení mesiac . Otočte mesiac otočte v smere hodinových ručičiek 1 lunárny deň za každý deň po splnení mesiac . Príklad: Ak posledný plný mesiac bolo pred 3 dňami, otočte mesiac otočte v smere hodinových ručičiek 3 lunárny dní tak, že mesiac je sústredený na lunárny deň 18 lunárny arch.

Okrem toho, aký je dnes v noci mesiac? DNES - utorok, 7. januára 2020 Mesiac dnes rastie voskom Gibbous fáza. Táto fáza je, keď je Mesiac osvetlený na viac ako 50 %, ale ešte nie a Spln . Fáza trvá približne 7 dní, pričom mesiac je každým dňom viac osvetlený až do Spln.

Ako teda nastavím hodiny môjho starého otca?

The kotúč kyvadla sa otáča nahor alebo nadol a nastavovacia matica. Spomaliť hodiny starého otca dole, pohnúť sa a kyvadlový kotúč nadol otáčaním a nastavovacia matica na a vľavo. Do rýchlosti hodiny starého otca hore, pohybovať sa a kyvadlový kotúč nahor otáčaním a nastavovacia matica na a správny.

Zvyšujú hodnotu starých hodín?

Hodiny starého otca sa zvyšujú veľmi v hodnotu časom. Longcase hodiny , dokonca aj tie ošúchané, zaprášené a uskladnené v garáži, pretože to nefunguje, môcť podľa odborníka má hodnotu od stoviek do desiatok tisíc libier.

Odporúča: