Obsah:

Používate úvodzovky v syntetickej eseji?
Používate úvodzovky v syntetickej eseji?

Video: Používate úvodzovky v syntetickej eseji?

Video: Používate úvodzovky v syntetickej eseji?
Video: CS50 2015 - Week 4, continued 2024, Smieť
Anonim

Toto esej hodnotí vašu schopnosť vytvoriť argument použitím zdrojov. Ak používaš informácie zo zdrojov, vy treba to citovať. Ak beriete text mimo zdroja, vy musím dať to v úvodzovky . Po cituješ alebo parafrázujte zdroj, citujte ho ako by ste v článku: (Zdroj F) alebo (Gilman).

Ako v tejto súvislosti používate zdroje v syntetickej eseji?

Musíte to urobiť syntetizovať informácie z zdrojov do svojho argumentu, buď zhrnutím, parafrázovaním alebo priamym citovaním aspoň troch zdrojov . Pamätajte si, že zdrojov nevyjadrí svoje tvrdenie. Poskytujú podporné informácie, perspektívy, názory, aby ste mohli vyjadriť svoj názor.

Koľko odsekov by okrem vyššie uvedeného mala mať syntéza eseje? Syntézna esej Štruktúra Preto vy potrebu aby ste sa uistili, že vy mať jasný obraz o tom, ako napísať a syntézna esej . Majte na pamäti, že podľa vyššie uvedeného prehľadu vy by mal držať sa základných päť až šesť odstavec štruktúru. V ojedinelých prípadoch ich môže byť viac odsekov v hlavnom tele.

Tiež vedieť, čo je syntéza v eseji?

A syntézna esej je písomná práca, ktorá zaujíma jedinečný pohľad na ústrednú myšlienku, tému alebo tému a podporuje ju kombináciou viacerých zdrojov. Proces má štyri hlavné zložky: Syntetizujúce zdroje. Spísanie diplomovej práce alebo tvrdenia. Formátovanie esej.

Ako napíšete esej o porovnávacej a kontrastnej syntéze?

7 komponentov dobrého porovnávacieho a kontrastného eseje o syntéze

  1. Vyberte si dva dobré predmety na porovnanie a buďte kreatívni.
  2. Dôkladné pochopenie dvoch porovnávaných položiek.
  3. Súbežné riešenie dvoch položiek pre lepší prehľad.
  4. Definujte väčší koncept, ku ktorému môžete obe položky jednoducho pripojiť.

Odporúča: