Môžem pestovať palmu vo Veľkej Británii?
Môžem pestovať palmu vo Veľkej Británii?

Video: Môžem pestovať palmu vo Veľkej Británii?

Video: Môžem pestovať palmu vo Veľkej Británii?
Video: Leap Motion SDK 2024, Smieť
Anonim

Toto je jeden druh dlaň že môcť byť dospelý široko v UK , hoci listy môžu byť poškodené silným vetrom na chladných, severných, exponovaných miestach. Znáša ťažšie hlinité pôdy a mierny tieň.

Tiež vedieť, kde rastú palmy vo Veľkej Británii?

Istý vytrvalý palmy môže byť uskutočniteľné dospelý v Londýne, na juhu a juhozápade Anglicko a v oblastiach západného a východného Škótska susediacich s vodou, pretože veľká časť tejto zóny je bez mrazu alebo dochádza k miernemu mrazu namiesto silného mrazu (zóna 9+).

Tiež viete, ako rýchlo rastú trachykarpusy v Anglicku? Môže rásť, pestovať rýchlosťou asi stopu kmeňa za rok a napriek tomu, čo si o tomto strome možno myslíte, rastie najlepšie v chladnejšom počasí a v skutočnosti neznáša extrémne teplo. Môže rásť, pestovať do 20 metrov, ale môže trvať 60 až 70 rokov, kým dosiahne svoju plnú výšku.

Okrem toho, ako rýchlo rastie palma?

Kým niekoľko rôznych palmy môcť rásť, pestovať až 2 až 3 stopy za rok, iným môže trvať niekoľko rokov, kým dosiahnu svoj vrchol iba päť stôp.

Kedy by som mal transplantovať svoj Palm Tree UK?

Dnes som od starého záhradníka počul toto všeobecné pravidlo pohybujúce sa stromy je to urobiť na konci jesene alebo skoro na jar, keď rastlina je v kľudovom stave, takže korene neberú vodu zo zeme počas a hneď potom sťahovanie . Myslíte si, že je to pravda s dlane tiež?

Odporúča: