Čo je trojuholníkový test?
Čo je trojuholníkový test?

Video: Čo je trojuholníkový test?

Video: Čo je trojuholníkový test?
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, Smieť
Anonim

Trojuholníkový resp trojuholníkový test je diskriminácia test určené predovšetkým na zistenie, či medzi dvoma výrobkami existuje alebo nie je vnímateľný zmyslový rozdiel. Využíva veľkosti a procesy skúšok na generovanie dostatočne kvalitných údajov pre štatistické analýzy.

Podobne, čo je trojuholníkový test v potravinách?

The trojuholníkový test je praktikum zmyslového hodnotenia. Vhodne sa nazýva „ trojuholník ” test pretože používa tri produkty na ilustráciu rozdielu v a jedlo produktu. Na identifikáciu hlavného rozdielu používa aj tri hlavné zmysly: chuť, vôňu a dotyk.

Okrem toho, aký je účel testovania diskriminácie? Diskriminačné testovanie je technika používaná v senzorickej analýze na určenie, či existuje zistiteľný rozdiel medzi dvoma alebo viacerými produktmi.

Otázkou tiež je, čo je test duo trio?

A Duo - Test tria je celkový rozdiel test ktorý určí, či medzi dvoma vzorkami existuje zmyslový rozdiel alebo nie. Táto metóda je obzvlášť užitočná: Na určenie, či rozdiely medzi výrobkami vyplývajú zo zmeny zložiek, spracovania, balenia alebo skladovania.

Čo je to párový porovnávací test?

The spárované - porovnávací test (UNI EN ISO 5495) chce určiť, či sa dva produkty líšia v určitom atribúte, ako je sladkosť, chrumkavosť, žltosť atď. párové porovnanie zahŕňa „nútenú“voľbu, a preto sudcovia musia dať odpoveď v každom prípade.

Odporúča: