Aká je vlastnosť sčítania?
Aká je vlastnosť sčítania?

Video: Aká je vlastnosť sčítania?

Video: Aká je vlastnosť sčítania?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Smieť
Anonim

Vlastnosti sčítania . Existujú štyri matematické vlastnosti ktoré zahŕňajú prídavok . The vlastnosti sú komutatívna, asociatívna, aditívna identita a distributívna vlastnosti . Komutatívny nehnuteľnosť : Keď sa sčítajú dve čísla, súčet je rovnaký bez ohľadu na poradie sčítancov. Napríklad 4 + 2 = 2 +4.

Okrem toho, aká je komutatívna vlastnosť sčítania?

Jednoducho povedané, hovorí, že čísla môžu byť sčítané v akomkoľvek poradí a stále dostanete rovnakú odpoveď. Napríklad, ak pridávate jeden a dva spolu, komutatívna vlastnosť sčítania hovorí, že dostanete rovnakú odpoveď, či zadáte 1 + 2 alebo 2 + 1.

Ďalej, aké sú vlastnosti sčítania a odčítania? Existujú štyri (4) základné vlastnosti z reálnych čísel: menovite; komutatívna, asociatívna, distributívna a identita. Títo vlastnosti sa vzťahujú len na operácie prídavok a násobenie. To znamená odčítanie a divízia tieto nemajú vlastnosti vstavaný.

Len tak, aký je príklad sčítacej vlastnosti rovnosti?

The aditívna vlastnosť rovnosti uvádza, že ak sa na obe strany rovnice pridá rovnaké množstvo, potom rovnosť je stále pravda. Nech a, b a c sú reálne čísla, ktoré pozostávajú z racionálnych čísel (napr. 0, -7 a 2/3) a iracionálnych čísel (napr. pí a odmocnina z 5).

Čo je distributívna vlastnosť v matematike?

The distribučný majetok je jedným z najčastejšie používaných vlastnosti v matematike . Vo všeobecnosti sa tento termín vzťahuje na distribučný majetok z násobenie v ktorom sa uvádza, že. Definícia: The distribučný majetok umožňuje vynásobiť súčet vynásobením každého súčtu samostatne a potom pridať produkty.

Odporúča: