Obsah:

Ako priraďujete prioritu chiralite?
Ako priraďujete prioritu chiralite?

Video: Ako priraďujete prioritu chiralite?

Video: Ako priraďujete prioritu chiralite?
Video: Neutrinos: Why Do These "Useless" Ghost Particles Exist? 2024, Apríl
Anonim

1. Uprednostnite štyri atómy alebo skupiny atómov, ktoré sú pripojené k chirálny centrum založené na atómovom čísle atómu, ktorý je naviazaný priamo na chirálny stred. Čím vyššie je atómové číslo, tým vyššie prioritou . „4“má najnižšiu hodnotu prioritou.

Tiež je potrebné vedieť, ako priraďujete prioritu substituentom?

Priraďte sekvenčné priority štyrom substituentom pohľadom na atómy pripojené priamo k chirálnemu centru

  1. Čím vyššie je atómové číslo atómu bezprostredného substituenta, tým vyššia je priorita.
  2. Ak dva substituenty majú rovnaký bezprostredný atóm substituenta,

Podobne, čo je pravidlo priority? Pravidlá priority poskytnúť usmernenia pre poradie, v ktorom by sa úlohy mali vykonávať. The pravidlá vo všeobecnosti zahŕňajú predpoklad, že náklady na nastavenie úlohy a čas sú nezávislé od. doby spracovania. Pri používaní tohto pravidlá , časy spracovania úloh a termíny sú dôležitými položkami. informácií.

Keď to vezmete do úvahy, ako priradíte prioritu v Runescape?

Najprv určite, ktorý z reťazcov má prvé spojenie s atómom s najvyšším prioritou (najvyššie atómové číslo). Tá reťaz má vyššie prioritou . Ak sú reťaze podobné, pokračujte po reťazi smerom nadol, až kým nebude bod rozdielu. Napríklad: etylový substituent má prioritou cez metylový substituent.

Ako určujete priority?

Za účelom priradiť stereochémia stereocentra alebo dvojitej väzby, prioritou alebo dôležitosť skupín pripojených k stereocentru alebo dvojitej väzbe sa musí najprv určiť. Priorita je pridelených číselne, pričom 1 je najvyššie prioritou , 2 je ďalší atď.

Odporúča: