Aké sú vlastnosti celých čísel?
Aké sú vlastnosti celých čísel?

Video: Aké sú vlastnosti celých čísel?

Video: Aké sú vlastnosti celých čísel?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Smieť
Anonim

Komutatívny Nehnuteľnosť pre sčítanie, Asociatíva Nehnuteľnosť na sčítanie, distribúcia Nehnuteľnosť , Identita Nehnuteľnosť za doplnenie, identitu Nehnuteľnosť pre násobenie, inverzné Nehnuteľnosť pre sčítanie a nulu Nehnuteľnosť pre Násobenie. Tri vlastnosti celých čísel sú vysvetlené.

Koľko vlastností celých čísel je tu?

tri vlastnosti

Podobne, aké vlastnosti sa používajú pri sčítaní a násobení celých čísel? Existujú štyri (4) základné vlastnosti reálny čísla : menovite; komutatívna, asociatívna, distributívna a identita. Títo vlastnosti sa vzťahujú len na operácie sčítanie a násobenie . To znamená, že odčítanie a delenie ich nemajú vlastnosti zabudovaný.

Týmto spôsobom, čo sú celé čísla komutatívnej vlastnosti?

The komutatívna vlastnosť sčítanie hovorí, že môžeme sčítať čísla v akomkoľvek poradí. Môžete si spomenúť na komutatívna vlastnosť myslením na čísla „dochádzať“alebo meniť miesta. Príklad nám ukazuje, že „záporné dva plus štyri“sú rovnaké ako „štyri plus mínus dva“. -2 + 4 = 4 + (-2)

Čo sú celé čísla a príklad?

An celé číslo (vyslovuje sa IN-tuh-jer) je celé číslo (nie zlomkové číslo), ktoré môže byť kladné, záporné alebo nulové. Príklady z celé čísla sú: -5, 1, 5, 8, 97 a 3, 043. Príklady čísel, ktoré nie sú celé čísla sú: -1,43, 1 3/4, 3,14,. 09 a 5 643,1.

Odporúča: