Ako ladíte elektrón?
Ako ladíte elektrón?

Video: Ako ladíte elektrón?

Video: Ako ladíte elektrón?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Smieť
Anonim

Electron - Ladenie . Máme dva procesy, ktoré spúšťajú našu aplikáciu – hlavný proces a proces vykresľovania. Keďže proces vykresľovania je proces, ktorý sa vykonáva v okne nášho prehliadača, môžeme na to použiť nástroje Chrome Devtools ladenie to. Na otvorenie DevTools použite skratku „Ctrl+Shift+I“alebo kláves.

Ako teda ladíte elektrónovú aplikáciu?

Ladenie hlavný proces js aplikácie, nie je plne podporovaný Electron . Môžete začať svoj Aplikácia elektrónov v ladenie režim pomocou -- ladenie príznak, ktorý štandardne povolí vzdialené ladenie na porte 5858. Obmedzená podpora pre používanie nástroja Node Inspector s Electron je k dispozícii v oficiálnej dokumentácii.

Okrem toho, ako otvoríte konzolu v aplikácii elektrón?

  1. V priečinku aplikácie npm nainštalujte --save-dev electron-react-devtools.
  2. Otvorte aplikáciu Electron, kliknite na (zobraziť/prepnúť nástroje pre vývojárov). Na karte konzoly vložte nasledujúci kód a stlačte Enter: require('electron-react-devtools').install()

Vzhľadom na to, ako ladíte aplikáciu elektrónov v kóde VS?

Ladenie Hlavný proces Prejdite na Debug zobraziť a vybrať „ Electron : Main' configuration, potom stlačte F5 alebo kliknite na zelené tlačidlo prehrávania. VS kód by sa mal teraz pokúsiť spustiť váš Aplikácia Electron a váš bod prerušenia na riadku 16 v hlavnom. js by mal byť zasiahnutý.

Ako aktualizujem svoju aplikáciu Electron?

Najjednoduchší spôsob použitia tejto služby je inštalácia aktualizovať - elektrón - aplikácie , uzol. js modul predkonfigurovaný na použitie s aktualizovať .electronjs.org. V predvolenom nastavení bude tento modul kontrolovať aktualizácie pri aplikácie spustení, potom každých desať minút. Keď aktualizovať sa nájde, automaticky sa stiahne na pozadí.

Odporúča: