Kto vyvinul elektrón?
Kto vyvinul elektrón?

Video: Kto vyvinul elektrón?

Video: Kto vyvinul elektrón?
Video: Пожалуй, главное заблуждение об электричестве [Veritasium] 2024, Smieť
Anonim

Stoney

Tiež sa pýtali, kto vytvoril elektron JS?

Zjednodušene povedané, Electron JS je runtime framework, ktorý umožňuje užívateľovi vytvárať desktopové aplikácie s HTML5, CSS a JavaScript. Je to open source projekt začala od Cheng Zhao, inžinier v GitHub. Je to v podstate zmes dvoch neuveriteľne populárnych technológií: Uzol . js a Chromium.

Tiež, čo je elektrónové používateľské rozhranie? Electron (predtým známy ako Atom Shell) je open-source framework vyvinutý a spravovaný GitHubom. Electron umožňuje vývoj desktopu GUI aplikácie využívajúce webové technológie: Kombinuje vykresľovacie jadro Chromium a runtime Node.js.

Následne si možno položiť otázku, kto používa elektrón?

Údajne 335 spoločností použite Electron v ich technologických balíkoch vrátane Slack, Intuit a InVisionApp. Uviedlo to 2463 vývojárov na StackShare použite Electron.

Sú elektróny natívne?

Electron Nie je Natívne Čo je ešte zvláštne, v poslednej dobe sa objavujú projekty, ktoré kompilujú z C# do Electron . Áno, nech sa to ponorí, od natívny kód (C# môže byť AOT kompilovaný do natívny , má veľa rámcov GUI) na JavaScript, takže môže bežať ako webová stránka v Electron prehliadač.

Odporúča: