Aké klimatické pásmo je AZ?
Aké klimatické pásmo je AZ?

Video: Aké klimatické pásmo je AZ?

Video: Aké klimatické pásmo je AZ?
Video: Короткая Женская стрижка Пошагово | Уроки стрижек | Полная Технология выполнения короткой стрижки! 2024, Smieť
Anonim

Arizona Odolnosť USDA Zóna Mapa

Mapa USDA delí Arizona do 13 zóny v rozsahu od 5a do 10b. Flagstaff sa nachádza v nadmorskej výške 6 909 stôp zónu 6a a je najvyššou hlavnou obcou štátu a zažíva chladné zimy, keď teploty môžu klesnúť až na mínus 10 stupňov Fahrenheita.

Ak vezmeme do úvahy toto, aké klimatické pásmo je Arizona?

Podľa Univerzity of Arizona , Arizona pozostáva z piatich klimatickými zónami ;, Cool Plateau Highlands, High Altitude Desert, Mid-Altitude Desert (tu leží Tucson) a Low Altitude Desert. Každý zónu má výrazný rozdiel klimatický kvality.

Podobne, aká je moja rastlinná zóna? Odolnosť USDA Zóna Mapa rozdeľuje Severnú Ameriku na 11 samostatných zóny výsadby ; každý rastie zónu je o 10 °F teplejšia (alebo chladnejšia) v priemernej zime ako susedná zónu . Ak vidíte odolnosť zónu v záhradkárskom katalógu resp rastlina popis, je pravdepodobné, že odkazuje na túto mapu USDA.

Aká je teda zóna Phoenix AZ?

Phoenix , Arizona je v USDA Hardiness Zóny 9b a 10a.

Kde je klimatická zóna 1?

Nasledujúce miesta sú kategorizované ako trieda 1 klimatické zóny : Broward County, Florida: Energetické zdroje. Hawaii County, Hawaii: Energetické zdroje. Honolulu County, Havaj: Energetické zdroje.

Odporúča: