Ako riešite vlastníctvo identity?
Ako riešite vlastníctvo identity?

Video: Ako riešite vlastníctvo identity?

Video: Ako riešite vlastníctvo identity?
Video: Понимание диссоциативного расстройства личности, известного как множественное расстройство личности 2024, Smieť
Anonim

The Identita Majetok sa skladá z dvoch častí: Aditívum Identita a multiplikatívne Identita . Pridajte k číslu nulu (0), súčet je toto číslo. Vynásobte číslo 1, produkt je toto číslo. Rozdeľte číslo samo o sebe, podiel je 1.

Otázkou tiež je, aký je príklad vlastníctva identity?

O prepise. The vlastnosť identity z 1 hovorí, že každé číslo vynásobené 1 si zachová svoje identity . Inými slovami, akékoľvek číslo vynásobené 1 zostane rovnaké. Dôvodom, prečo číslo zostáva rovnaké, je to, že vynásobením číslom 1 máme 1 kópiu čísla. Pre príklad , 32x1=32.

Okrem vyššie uvedeného, ako vlastnosť identity ovplyvňuje čísla? The vlastnosť identity dodatku uvádza, že súčet a číslo a nula je číslo . Ak a je skutočné číslo , potom a+0=a. Inverzný nehnuteľnosť sčítania uvádza, že súčet akéhokoľvek reálneho číslo a jeho aditívna inverzná (opačná) je nula. Ak a je skutočné číslo , potom a+(-a)=0.

Podobne sa kladie otázka, čo je vlastnosť identity?

Vlastnosť identity . The vlastnosť identity pretože sčítanie nám hovorí, že nula pridaná k akémukoľvek číslu je samotné číslo. Nula sa nazýva „aditívum identity vlastnosť identity pretože násobenie nám hovorí, že číslo 1 vynásobené ľubovoľným číslom dáva samotné číslo.

Aká je vlastnosť identity 1?

Podľa multiplikatívu vlastnosť identity 1 , ľubovoľné číslo vynásobené 1 , dáva rovnaký výsledok ako samotné číslo. Nazýva sa tiež Vlastnosť identity násobenia, pretože identity počet zostáva rovnaký. Tu je niekoľko príkladov vlastnosť identity násobenia.

Odporúča: