Aký ťažký je AP Calc AB?
Aký ťažký je AP Calc AB?

Video: Aký ťažký je AP Calc AB?

Video: Aký ťažký je AP Calc AB?
Video: Differentiating polynomials | Derivative rules | AP Calculus AB | Khan Academy 2024, Smieť
Anonim

AP Calculus AB pokrýva diferenciál kalkul jednej premennej (v podstate prvý semester BC natiahnuté na celý rok). Ako študent v podobnej situácii som sa rozhodol vziať BC . Je to určite náročná trieda, ale dá sa úplne zvládnuť. Aj keď ste priemerní v matematike, stále vám to pôjde dobre BC.

Čo sa týka tohto, je AP Calc ťažší ako AB?

pred Kr. Počet zahŕňa všetko v AB Calculus plus niekoľko ďalších tém. V skutočnosti dostanete AB Calculus čiastkové skóre, keď vezmete BC skúška. Takže Počet pred naším letopočtom nie je nevyhnutne náročnejšie ako Calculus AB . pred Kr. Počet musí sa pohybovať rýchlejšie, pretože pokrýva viac materiálu, čo ho robí intenzívnejším ako AB.

Následne je otázka, aká je najťažšia trieda AP? História Spojených štátov, biológia, anglická literatúra, Calculus BC, fyzika C a chémia sú často pomenované ako najťažšie triedy AP a testy. Títo triedy majú rozsiahle učebné osnovy, náročné testy a koncepčne náročný materiál.

Tiež viete, je AP Calculus AB jednoduchý?

Úprimne, bol to jeden z mojich jednoduchšie AP testy. Pravidlo odovzdávania AP calc musíte sa dostať na 54 bodov. Ak dokážete úplne rozdrviť tri zo svojej krátkej odpovede/bezplatnej odpovede, je to polovica vašich bodov.

Ako môžem študovať na AP Calc AB?

S cieľom pripraviť sa na AP Calculus AB skúškou tým najlepším spôsobom, majte počas kontroly na pamäti tieto tri tipy: Zapamätajte si dôležité vzorce. Vedieť, ako používať svoju kalkulačku. Zvyknite si ukázať všetku svoju prácu.

Samotná skúška zahŕňa tri hlavné témy:

  1. Limity.
  2. Deriváty.
  3. Integrály a základná veta počtu.

Odporúča: