Čím kŕmite eukalypty?
Čím kŕmite eukalypty?

Video: Čím kŕmite eukalypty?

Video: Čím kŕmite eukalypty?
Video: Как Избавиться От Муравьев Навсегда, 100% Эффективно 2024, Apríl
Anonim

Čo sa týka hnojív, veľká časť eukalyptový strom informácie neodporúčajú používať hnojivá, pretože robiť neoceňujem fosfor. Črepníkové eukalyptus môže vyžadovať an občasné hnojivo s pomalým uvoľňovaním (nízky obsah fosforu).

Otázkou tiež je, aké živiny potrebujú eukalyptové stromy?

Eukalyptus rastliny nie vyžadovať veľa hnojiva navyše, keď rastie v záhrade, ale pôda a nádoby poskytujú menej živiny než záhradná pôda. Jediná aplikácia hnojiva 10-30-10 alebo 10-10-10 na jar prináša črepníkové eukalyptus všetko živiny oni potrebu.

Podobne, ako sa staráte o eukalyptový strom? Eukalyptus Črepníkové alebo nie, vyžadujú plné slnko, aby sa im darilo. Umiestnite svoje eukalyptus izbové rastliny na terase na slnečnom, chránenom mieste, kde je ľahké ich zalievať. Môžete tiež vykopať jamu a umiestniť do nej nádobu zapustenú po okraj hrnca počas celého leta. V miernom podnebí nechajte rastlina vonku natrvalo.

Tiež som sa spýtal, či sa môj eukalyptový strom zotaví?

Som si istý, že tvoj strom sa zotaví ale ty bude musíte dávať pozor na väčšie konáre, ktoré sú náchylné na odlomenie, a tiež na vás bude treba zvážiť výšku, do akej si Eukalyptus bude rásť - niektoré stromy dorásť do výšky vyše päťdesiat stôp. vy môcť však orezať svoje strom späť na jar.

Ako rýchlo rastú eukalypty?

10 až 15 stôp za rok

Odporúča: